Batlia i delegacions

El Batle

Benvinguts al web de l'Ajuntament de sa Pobla

Biel Ferragut Mir

L'Ajuntament de sa Pobla és la casa de tots els poblers i pobleres. Un punt de trobada que vos pertany a vosaltres, els veïnats, i des del qual treballam per prestar-vos cada dia els millors serveis i al que vosaltres acudiu diàriament perquè se vos resolguin les vostres necessitats i expressar els vostres suggeriments.

L'Ajuntament és un lloc viu on batega la vida de tot el municipi. Un conjunt d'edificis, parcs, places i espais públics, però sobretot un grup de persones conformat per tots vosaltres, els 12.500 veïnats de sa Pobla, i els servidors públics que treballen per atendre tot el poble.

Per això, sempre hem entès que l'Ajuntament ha de ser un lloc de portes obertes en què els veïnats sigueu sempre els veritables protagonistes del que és vostre, sa Pobla.

Amb aquest objectiu neix aquesta nova pàgina web, amb la d'obrir encara més les portes de l'Ajuntament a tots amb les possibilitats que ens donen les noves tecnologies.

La nova web de l'Ajuntament pretén ser un instrument útil per a tots vosaltres. Un espai en el que trobeu tota la informació necessària sobre el municipi i en el qual també ens feu arribar les vostres demandes i suggeriments perquè, de manera ràpida i àgil, puguem atendre les vostres necessitats.

Desig que aquesta pàgina us sigui útil i sigui un instrument més per seguir creixent en l'objectiu de compartir entre tots els poblers i pobleres, fer cada dia de sa Pobla un municipi millor, aquest poble del qual tots ens sentim tan orgullosos i tenim  la sort de viure en ell .