Antoni Simó Tomàs i Canyelles

1r tinent de batle. Cultura, Planejament urbanístic i Patrimoni històric

Va néixer a sa Pobla el 1990. És graduat en Sociologia per la Universitar de Barcelona (2014). Realitzà les pràctiques a la Fundació Jaume Bofill. Prèviament començà la carrera d’Enginyeria de l’edificació a la Universitat de les Illes Balears, i posteriorment inicià els estudis d’Antropologia a la Universitar Oberta de Catalunya, que no continuà per dedicar-se a la política.

Ha dedicat temps com a monitor de temps lliure a l’Agrupament Escolta i Guia sa Marjal. Ha estat professor de reforç escolar de filosofia.

Té diverses publicacions a les Jornades d’estudis Locals de sa Pobla, en temes de joventut i noves tecnologies; i immigració. Escriu esporàdicament al seu bloc: www.antonisimo.cat


Actualment és el 1r tinent de batle de Cultura, Planejament urbanístic i Patrimoni històric.

Antoni Simó Tomàs i Canyelles

1r tinent de batle. Cultura, Planejament urbanístic i Patrimoni històric 

Contacte:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 971 54 00 54 
Toni Simo

És per a mi una enorme responsabilitat posar en marxa unes regidories que havien estat destinades a un segon pla o una extensió d’altres regidories, llevant la importància que es mereixen en tota la seva forma. Com a regidor de Participació Ciutadana, vull donar al poble la importància que es mereix com a tal i donar el gruix que es mereix en les decisions polítiques. Mitjançant les assemblees i altres mètodes de comunicació pretenc fer que la societat es fomenti en tres grans pilars: saber, decidir i canviar. Dins aquest gran marc com és aquesta regidoria pretenc posar en marxa de forma escalonada els pressuposts participatius. Un dels meus grans reptes és la voluntat de posar en valor el futur del nostre poble: infants, adolescents i joves. Dins l’àrea de joventut donaré importància al col·lectiu més tendre de la nostra societat, no només en les activitats del poble, sinó en termes d’emancipació i ajuda i orientació laboral, formativa i personal. De les tres regidories que en sóc el regidor la més nova és la d’innovació la qual me compromet a que sigui una gran ajuda, no només per a la institució pública, sinó per a tota la ciutadania. La creació d’una aplicació, la millora de la plana web, la millora de l’eficiència energètica dels edificis públics de l’Ajuntament són uns dels meus principals objectius.