Joan Reynés Alomar

2n Tinent Batle. Gestió Municipal i Seguretat Ciutadana

Va néixer a sa Pobla el 1976. Ha cursat estudis de Turisme a la Universitat de les Illes Balears i actualment estudia Dret.

Té una experiència laboral d’uns 14 anys al món de la banca (Banca March i Sa Nostra), i 3 anys en el camp de l’hoteleria.
Joan Reynes Alomar

2n Tinent Batle. Gestió Municipal i Seguretat Ciutadana

Contacte:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 971 54 00 54
Joan Reynés

Les meves regidories conformen la cara i la creu d’una mateixa moneda. La cara, aquella que es veu plenament des de fora com és la Policia local, i la creu que és aquella part més interna de l’Ajuntament com és el personal. Ambdues regidories tenen efectes de fort calat en el tarannà del nostre ajuntament (la moneda). Fet que me suscita una immensa responsabilitat en voler fer un ajuntament eficaç i còmoda per la gent que hi treballa i també per la gent que la visita. Tots volem una millora en els serveis administratius i la nostra voluntat és posar els nostres esforços en fer-ho. No fa falta comentar que volem un poble segur i preventiu del problemes. Per això la responsabilitat com a regidor de Policia local, vull fer que això es compleixi, una millor eficiència policial, i una millora en els seus equipament, així com la creació d’un pla estratègic d’actuació policial que millorarà, sens dubte la seguretat dels poblers i pobleres, i la seguretat del cos de policia.