II Cicle de música clàssica Albercords

II Cicle de música clàssica Albercords

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla engegam una proposta d'activitat cultural situada en els mesos de primavera i estiu. Temps que tradicionalment relacionam amb el renaixement de la naturalesa, la floració de les plantes i dels fruits, com el de la paraula que dóna nom al Cicle: Albercords, amb la qual relacionem els albercocs i els acords com a con- junt de notes musicals i unitat harmònica, entre la frescor i el color.

El cicle cerca la bellesa de viure la música en directe, un bé essencial per a l'enriquiment de les nostres ànimes i el foment d'una societat cada cop més rica. Sens dubte, la cultura i l'art ens reforcen i ens animen a gaudir els bons moments de la vida. Aquest cicle és una propos- ta per convertir les nits de primavera en una aproximació cap a la música clàssica i donar a conèixer els i les grans intèrprets del teixit musi- cal de les Illes amb la voluntat de fer accessible la música a tots els públics.

L'esdeveniment és possible gràcies al suport del Consell de Mallorca, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística. Igualment d'important és agrair a totes les persones que participau en els actes culturals i mostrau interès en la programació que es fa des de la Regidoria, un acte recíproc que alimenta les ganes de portar noves propostes i nous formats.

Pots comprar les entrades a: https://ticketib.com/ca/organizers/ajuntament-de-sa-pobla

Marca Sa Pobla
logo fundacio