Cinema a la Fresca

Cinema a la Fresca

Un estiu més el cinema a la fresca torna a sa Pobla. Una proposta centrada al cinema familiar. Aquesta activitat és possible gràcies a la regidoria de Cultura i la Conselleria de fons europeus, Universitat i Cultura.

Dimecres, 27 de juliol, a les 22 hores
A les Piscines Municipals.
ELS CROODS. UNA NOVA ERA
Títol original: The Croods: A New Ageaka . Any: 2020. Durada: 95’. País: EUA. Direcció: Joel Crawford. Gènere: Animació. Aventures. Tots els públics.
Els Croods miren de trobar un nou lloc on viure. En aquesta cerca, troben un paradís idíl·lic, però que amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja hi viu, i no és de la mateixa època.

Dimecres, 10 d’agost, a les 22 hores
A Crestatx.
LA FAMÍLIA QUE TU TRIES
Títol original: The Peanut Butter Falcon. Any: 2019. País: EUA. Durada: 97’. Direcció: Tyler Nilson, Mike Schwartz. Intèrprets: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, John Hawkes. Gènere: Drama. Amistat. Discapacitat. A partir de 7 anys.
El Zak, un jove amb síndrome de Down, s’escapa de la residència on viu per omplir
el seu gran somni: convertir-se en lluitador professional. Una sèrie de circumstàncies el porten a trobar-se amb el Tyler, un delinqüent de bon cor, i l’Eleanor, una infermera una mica peculiar.
Dimecres, 24 d’agost, a les 22 hores
A la plaça Alexandre Ballester.

TERRA WILLY: PLANETA DESCONEGUT
Títol original: Terra Willy: Planète inconnue. Any: 2019. Durada: 90’. País: França.
Direcció: Eric Tosti. Gènere: Animació. Aventures. Ciència ficció. Infantil | Amistat. Tots els públics.
El Willy, un nen que viatja amb els seus pares en una missió per l’espai, surt disparat en una càpsula d’emergència quan la nau espacial pateix un accident. El Willy s’allunya dels seus pares i aterra en un planeta salvatge i inexplorat.
14

Marca Sa Pobla
logo fundacio