Collita negra. 2a edició

Collita negra. 2a edició

Dijous, 30 de març
A les 19.30 hores, a la que fou la Clínica de cas Paraire (per l’entrada de carrer Antoni Maura, 37).
L’EXECUCIÓ.
Eren altres temps. Ens situam a la Mallorca del segle XIX. Un fill mata el pare i és condemnat a una mort dolorosa. Què va passar? Què porta un fill a matar el pare? Posarem llum a la foscor.
Una lectura dramatitzada a un lloc inesperat ens relatarà què va passar. T’hi atreveixes?
Entrada 5 € a ticketib.com Edat recomanada: a partir de 13 anys.
Actors i actrius: Bet Palou, Biel Morro, Guillem Juaneda i Bel Albertí; Música: Marta Perelló; Espai sonor i llums: Ferran Pascual; Guió: Xesc Gost; Producció: Pere Perelló; Col·labora: Arnau Rayó

Divendres, 31 de març
A les 20 hores, a sa Congregació
ELS SONS DEL CRIM (música i cinema negre).
Conferència a càrrec de Joan Carles Palos, membre d’ABABS (Associació Balear d’Amics de les Bandes Sonores).
Què seria de la vida sense la música? Un error. La mateixa pregunta ens podem fer que seria del cinema, i en especial el cinema negre, sense la música. Joan Carles Palos ens acostarà dins el setè art a partir de la música. Una interessant aproximació audiovisual a l’univers noir.

Dissabte, 1 d’abril
A les 19.30 hores, a sa Congregació
CONFERÈNCIA I HOMENATGE A ANDREU MARTÍN
Presentació a càrrec de Dora Muñoz, psicopedagoga i escriptora de literatura negra.
Andreu Martín és un prolífic escriptor de Catalunya que ha treballat profundament el gènere negre. Des de la literatura fins al cinema, l‘autor ha estat guardonat en diverses ocasions, i és que la seva extensa bibliografia desmostra la seva vocació per l’escriptura.
In memoriam Antoni Serra, escriptor i pare literari de Celso Mosqueiro. 
Col·laboren: Festival de novel·la i cinema negre ‘Febrer negre’

Diumenge, 2 d’abril
A les 11.30 hores, a ‘es Rafal’ (biblioteca municipal de sa Pobla)
Presentacions de llibres:
ARRELS I ALES, de Dora Múñoz
En Jürgen Neumann, un alemany aficionat a l’ornitologia que vivia a Mallorca des de feia 40 anys, apareix mort al Parc Natural de s’Albufera. La seva filla, na Lola, es trasllada a l’illa des de Berlín.
La investigació de la Guàrdia Civil parla d’assassinat, però na Lola no ho acaba de pair. Qui ha mort un jubilat inofensiu com el seu pare? I, sobretot, per què? Potser la filla no coneixia tant com pensava la història d’en Jürgen, des que va sortir de l’extinta RDA fins a la seva aparent vida tranquil·la a Mallorca.
1888. EL AÑO DE JACK, de Miquel Àngel Alzamora
Londres, 1888. Un assassí, dos inspectors de policia a la recerca de pistes, tres periodistes sense gaires escrúpols i un metge amb un do especial, conformen el paisatge d'una novel·la de les de tota la vida, on el terror i el suspens provocats per un criminal implacable converteixen les nits de Whitechapel en un infern.
Col·laboren: Festival de novel·la i cinema negre ‘Febrer negre’

A les 19 hores, a la que fou la Clínica de cas Paraire (per l’entrada de carrer Antoni Maura, 37).
Teatre i tast de vins del Celler Jaume de Puntiró
EL SOMMELIER
El Sommelier és un monòleg d’humor negre escrit pel mateix Fermí Fernàndez, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz i dirigit pel també actor Toni Albà, on el públic assisteix a una classe magistral del millor sommelier del món, Romano Lentini, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió, fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Tot tastant un dels seus grans vins preferits, Lentini acaba confessant davant del públic els seus instints més íntims secretament guardats.
Entrada 10 € a ticketib.com Edat recomanada: a partir de 13 anys
Direcció: Toni Albà. Dramatúrgia: Toni Oresanz i Fermí Fernàndez. Interpretació: Fermí Fernàndez.

Marca Sa Pobla
logo fundacio