Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284
El municipi de sa Pobla es suma per primera vegada al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI

El municipi de sa Pobla es suma per primera vegada al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI

El municipi de sa Pobla es suma per primera vegada al Dia Mundial de l’Orgull LGTBI, el proper 28 de juny, i organitza una jornada de participació popular amb l’objectiu de promoure la igualtat i la tolerància cap a la diversitat, amb un missatge clar: Aquest poble no et discrimina. 

Durant tot el dia, els carrers de sa Pobla s’ompliran de flors i colors. Veïnats, comerços, associacions i edificis públics estan convidats a participar i treure flors al carrer com a mostra d’unió i respecte, baix el lema de “flors per a la tolerància”.

A les 19.30h tindrà lloc la conferència “Diversos i iguals. Un recorregut pel sofriment d’un col·lectiu” per Sonia Vivas, Policia local de Palma i presidenta de Gaylespol, al Museu Can Planes. “Sonia Vivas, graduada en educació social i en pedagogia, formada també en especialitats sobre la immigració, gestió de la diversitat i polítiques d’igualtat. Policia local des de l'any 2004 a la Unitat Nocturna, i actualment responsable del Servei d'Atenció als Delictes d'Odi i la Intolerància de la Policia Local de Palma. Responsable de la direcció Balear de l'associació Gaylespol (associació nacional de policies gais i lesbianes). Vivas en aquesta xerrada farà un recorregut per la història sobre el tractament del col·lectiu LGTBI dins les societats occidentals”

Finalment, a les 22.00h hi haurà una actuació musical a càrrec de Palma Gospel Singers. Un cant cap a la tolerància, a la plaça Major. “Si la música és emoció, la música gospel és de les que més a prop et toca el cor. Una música que es canta i es viu amb tot el cos. Palma Gospel Singers presenta el seu nou espectacle "Rejoice!”. Acompanyats de grans veus , al costat d'un escollit conjunt de músics en directe i del seu director, Joan Laínez, conegut per dirigir el Mallorca Gay Men's Chorus, una formació musical d'innegable èxit i que ha portat els cors a espais en què no és habitual trobar-se'ls, i el Cor Ciutat de Mallorca, una coral de tall més clàssic que, tot i seva curta vida, ja té un ampli currículum d’èxits.”

Aquesta iniciativa pionera està impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament i l’Espai de Dones sa Pobla, de recent implantació al municipi, que conjuntament treballen per la promoció de la Igualtat al municipi. 
També es compta amb la col·laboració de totes les floristeries del municipi, que oferiran un descompte del 10% en flors naturals i plantes durant els dies 27 i 28 de juny.
Marca Sa Pobla
logo fundacio