Mes de la dona 2018

Mes de la dona 2018

Programa d’activitats 

Mes de la dona 2018


Dissabte, 3 de març 

A les 19.00h Jo som perquè foren,  a sa Congregació, lectura dramatitzada dels textos fundacionals dels drets de les dones. Olympe de Gouges, "Declaració de Sentiments de Seneca Falls", Sojourner Truth, Clara Zatkin, Clara Campoamor, Aurora Picornell. Actrius: Lluki Portas i Núria Sbert. Direcció: Vicka Duran. Dramatúrgia: Carme Planells. Col·laboració: Maria Crespí.

Diumenge, 4 de març 

A les 10.30 h  I Cursa per la Igualtat de Gènere, a Can Cirera Prim. Més informació a: elitechip.net

Dijous, 8 de març

Durant tot el dia l’Arbre dels desitjos, a davant l’ajuntament, vine a penjar el teu desig.

A les 19.30 h Lectura del Manifest per la Igualtat de Gènere, a davant de l’ajuntament.

Divendres, 9 de març

A les 17.30 h Seminari: Drets humans i Igualtat de gènere des del còmic, a sa Congregació.

A les 19.30 h Presentació de les fotografies guanyadores del I Concurs de Fotografia “Amb perspectiva de gènere”, al Museu de Can Planes.

A les 20.00 h Inauguració de l’exposició F-art, al Museu de Can Planes.

Dissabte, 10 de març

A les 17.00 h. Ofrena floral al monument de la pagesa i el pagès, a càrrec de l’associació Gent com tu. Farà la lectura del manifest la presidenta de l’Associació Balear de Puntaires i Brodadores, Cristina Maria Pou.

A les 19.00 h. Obra de teatre: Abans que arribi l’alemany, a sa Congregació. Entrada 5€.


Divendres, 16 de març

De 17 h a 20 h. Taller de ràdio, als estudis de sa Pobla Ràdio 107.1. Sessió 1, continua dissabte. Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.,

A les 19’00h Sa Pobla. En femení plural i singular, al Museu de Can Planes, presentació del llibre d'Isabel Peñarrubia


Dissabte, 17 de març

De 10 h a 14h. Taller de ràdio, als estudis de sa Pobla Ràdio 107.1. Sessió 2. Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

De 10 h a 14h. Taller d'arts plàstiques: monogràfic d’introducció a les tècniques de gravat i estampació, a l'espai Art i Cultura de Can Planes. Sessió 1, continua diumenge. Preu: 40€. Inscripcions i informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Diumenge, 18 de març

De 10 h a 14 h. Taller d'arts plàstiques: monogràfic d’introducció a les tècniques de gravat i estampació (sessió 2), a l'espai Art i Cultura de Can Planes.

Dimarts, 27 de març

A les 18.00h Taller “Com detectar un futur maltractador”, a sa Congregació (durada de dues hores). Cal apuntar-s'hi a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio