Sa Pobla no es conforma amb un sol dia

Sa Pobla no es conforma amb un sol dia

Sa Pobla celebra el mes de la dona per primera vegada


Des de les àrees de Cultura, Participació ciutadana i Esports de l’Ajuntament de sa Pobla i l’Espai de Dones, han impulsat un programa d’activitats per a celebrar el mes de la dona. Un ampli ventall d’activitats i tallers que es duran a terme durant tot el mes de març, amb la finalitat de visibilitzar i potenciar la dona dins la societat de forma igualitària.

Aquest mes s’inicia amb les lectures dramatitzades d’Aurora Picornell amb actrius i gent del poble. També es durà a terme la primera Cursa per la Igualtat de gènere que tindrà lloc a Can Cirera Prim, el pròxim diumenge 4 a les 10’30h, amb un recorregut d’uns 5 km aproximadament. A més a més, el cicle d’activitats ha comptat amb el primer concurs de fotografia titulat amb “Perspectiva de gènere”, impulsat des de l’àrea de Cultura.

El primer tinent a Batle, Antoni Simó Tomàs, agraeix a totes les entitats i persones que fan possible el mes de la dona. I espera que les reivindicacions que es faran durant tot el mes de la dona serveixin per conscienciar cada vegada a més gent, perquè treballi durant tot l’any per a la ’igualtat dins la nostra societat. “Hi ha una labor important a haver de fer, i qualsevol desigualtat -sigui quina sigui- justifica accions com aquestes. La feina és de tothom, tanmateix hi ha infinites raons per la igualtat.
Més informació:PDF programa
Marca Sa Pobla
logo fundacio