Sa Pobla celebra la VI Setmana de la Infància i la Joventut

Sa Pobla celebra la VI Setmana de la Infància i la Joventut

La Setmana de la Infància i la Joventut de sa Pobla arriba amb aquesta a la sisena edició, ja plenament consolidada com a punt de trobada i reflexió a l’entorn del nostre jovent. En aquesta edició, a més de les activitats que es desenvoluparan en els centres educatius, s’ha pogut preparar un programa prou ampli que recull activitats sobre temes molt diversos. Podem destacar activitats ja clàssiques en aquestes dates com són el festival de curtmetratges i la fireta d’entitats, una demostració de la diversitat associativa del nostre municipi. S’ha de destacar també la inclusió d’activitats que es desenvoluparan des del museu Can Planes, que vol continuar fent-se present en el panorama cultural del poble.

Segurament, una de les activitats que més interès suscitarà serà la taula rodona a l’entronització del TDA-H, una patologia actualment molt diagnosticada i sobre la qual es tractaran de donar algunes indicacions per generar espais positius per al seu tractament.

Són moltes altres les activitats que s’inclouen en aquesta Setmana, però més enllà dels actes concrets, ens agradaria posar de manifest el compromís d’aquest consistori amb els infants i les seves famílies, un compromís que jutjam necessari atès que invertir en els joves i infants és invertir en el futur de la nostra comunitat. Som conscients que hi ha moltes coses per fer, però tenim la intenció de continuar treballant i millorar en tot allò vinculat a la millora de la convivència i les relacions socials en el nostre municipi, perquè la millor manera de tenir un poble millor és amb una infància i joventut ben ateses.

Tant debò el balanç que puguem fer d’aquesta VI Setmana de la Infància i la Joventut sigui positiu i que l’any que ve la puguem millorar.

Rafel Socias i Tugores

regidor de Joventut, Sanitat i Educació
Marca Sa Pobla
logo fundacio