La universitat oberta per a majors

La universitat oberta per a majors

 

Aquesta setmana comença el cicle de conferències de la Universitat Oberta per a Majors que la UIB s'organitza a diversos municipis de Mallorca en el marc del seu programa "La UOM als pobles". Seran cinc conferències sobre temàtiques diverses obertes al públic general: 


Dijous, 10 de maig de 2018

"Fent la vida més fàcil" a càrrec de la Dra. Julia Gallo Estrada, professora del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia.

Dijous, 17 de maig de 2018

"Quins són els tuppers més recomanables per conservar-hi i encalentir-hi aliments?" a càrrec del Dr. Manuel Miró Lladó, professor del Departament de Química

Dijous, 24 de maig de 2018

"«Fer l'Havana». Quan els mallorquins emigraven: Cuba, l'Argentina, Algèria i altres països" a càrrec del Dr. Antoni Marimon Riutort, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. Dijous, 31 de maig de 2018 "Les eres de batre a Mallorca. Història i geografia d'unes infraestructures agràries oblidades" a càrrec del Dr. Gabriel Alomar Garau, professor del Departament de Geografia.

Dijous, 7 de juny de 2018

"Patrimoni conventual mallorquí: riquesa material i crisi espiritual" a càrrec de la Dra. Margarita Novo Málvarez, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts.

El lloc de realització serà Can Verdal (2n pis). Si les persones interessades volen obtenir un certificat de reconeixement de la seva participació, es podran inscriure el dia de la primera conferència i hauran d'assistir a un mínim de quatre de les cinc conferències.

Marca Sa Pobla
logo fundacio