SA POBLA PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA NOCTURNA DE LA PATATA

SA POBLA PREPARA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA NOCTURNA DE LA PATATA

 

La Plaça Major de sa Pobla esdevindrà una autèntica mostra gastronòmica de la PATATA durant els dies 1 i 2 de juny, a partir de les 19.30 hores.

La Fira Nocturna de la Patata de sa Pobla 2018 comptarà amb més de 90 propostes dels bars i restaurants de sa Pobla.

No hi faltaran els bunyols de Madò Banyeta, el vi del celler Tomeu Isern, les cerveses naturals de Cas Cerveser, el cafè Sorbito, propostes del Grup d'Esplai Jardí Màgic i AEG sa Marjal. També hi seran presents la Banda de Música de sa Pobla i Batukada d'Albopàs.

Enguany, com a novetat podrem gaudir d'un showcooking a càrrec del cuiner Miquel Calent.

Se sumen a la Fira, tots els comerços de sa Pobla que divendres 1 i dissabte 2 de juny tindran obert fins a les 21 hores.

Participaran també els Portals exportadors: VIUDA D’ANTONI SERRA, UCO SA POBLA , ESPLET/SAT, ILLACAMP, MATEU EXPORT i MERCO SEMILLAS.

La presentació de la Fira Nocturna de la Patata tindrà lloc el proper dimecres 23 de maig a les 18 hores al Museu de Can Planes. Participaran a la presentació els bars i restaurants de sa Pobla que oferiran una mostra dels seus plats a la Fira.

L'Ajuntament de sa Pobla vol agrair a totes les persones i entitats que fan possible aquesta Fira i donar la benvinguda a tots els visitants; a més agrair la feina que fan tots els pagesos i els Portals exportadors, que durant tot l'any treballen tan durament per aconseguir un producte tan característic de sa Pobla i apreciat arreu del món: LA PATATA

 

Consultar programa:  FIRA NOCTURNA DE LA PATATA

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio