Oberta la inscripció del Seminari Traveling School PlayJazz

Oberta la inscripció del Seminari Traveling School PlayJazz

 

El Seminari de Jazz d'enguany proposa un seguit de novetats, a més de continuar amb el seminari per a músics d'iniciació al jazz i d'un nivell intermedi, es programen dos seminaris més per a músics professionals. Un laboratori d'improvisació per a gran grup amb el compositor mallorquí, Toni Vaquer, i una altra classe magistral amb una de les innovadores del jazz vocal, Jay Clayton una gran del jazz d'avantguarda i de la música contemporània.

El concepte de la Traveling School és crear un ambient segur on tots els participants poden estar a gust improvisant. El curs dóna prioritat a la unitat del grup i subratlla l'experiència adquirida en el procés. Les tècniques i exercicis elaborats durant el taller serveixen simultàniament com a assaig del concert final. Es convida als participants d'abandonar temporalment els estudis de jazz convencionals, per experimentar un mètode que no substitueix, sinó que complementa altres mètodes.

FESTIVAL MALLORCA JAZZ SA POBLA I
TRAVELING SCHOOL PLAYJAZZ
presenten:

Del 7 a l'11 d'agost de 2018
13è SEMINARI DE JAZZ PLAYJAZZ
Dirigit a tots els instruments i veu amb un mínim de 2 anys d'estudis musicals. 5 dies de combos, masterclass i estudi de l'instrument. Concert final amb tots els participants
Edat: des dels 12 anys.

Del dimarts 7 al divendres 10 d'agost 2018
TONI VAQUER IMPROV LAB
El Masterclass de Toni Vaquer és un laboratori per a músics seleccionats que tindran l'oportunitat de treballar intensament amb el músic mallorquí, assajant les seves composicions en gran grup, per acabar amb una actuació en directe durant el festival.

Des de Dissabte 18 al dimarts 21 d'agost 2018
JAY CLAYTON MASTERCLASS
El Masterclass de Jay Clayton va dirigit a vocalistes que volen aprofundir el seu concepte jazzístic estudiant amb una de les innovadores del jazz vocal. Les places tenen un límit de 10 participants i obert per a oients fins a completar aforament.

Per a més informació i matrícula.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
tel. +39 301 3709982
Facebook. Jimmy WeinsteinLilly Santon-Weinstein
Contacte: Jimmy Weinstein Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel / WhatsApp. +39 370 301 9982

Marca Sa Pobla
logo fundacio