Sa Pobla se suma al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI

Sa Pobla se suma al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI

 

Per segon any consecutiu, el municipi de sa Pobla se suma al Dia Mundial de l'Orgull LGTBI, que se celebra el 28 de juny. Per tal motiu, l'Ajuntament de sa Pobla organitza una jornada de participació popular amb l'objectiu de seguir promovent la igualtat i la tolerància cap a la diversitat.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament i l'Espai de Dones sa Pobla, que conjuntament treballen per la promoció de la Igualtat al municipi.

Del 18 al 30 de juny sa Pobla s'omple d'activitats per fomentar i visibilitzar la Igualtat, des de la infància fins a l'edat adulta. Entre aquestes activitats, cal destacar, el concert de "Mallorca Gay Men's Chorus" que tindrà lloc el dissabte 30 de juny a sa Congregació.

Com iniciativa popular, l'Ajuntament de sa Pobla vol animar a treure flors al carrer sota el lema "Flors per la Tolerància. Aquest gest és una mostra de suport visible de la ciutadania cap a la diversitat, mostrant que totes les persones poden estimar-se com vulguin. Aquesta iniciativa té el suport de diferents entitats locals com "Llar de la Memòria" i el "Centre de Dia".

Se sumen a aquesta iniciativa les floristeries de sa Pobla, que els dies 27 i 28 de juny, ofereixen un 10% de descompte en flors.

Aquest poble no et discrimina.

Marca Sa Pobla
logo fundacio