Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284
TREMPERA! QUINTET

 

Dilluns, 6 d’agost. 22,30h.
Plaça Major, sa Pobla


TREMPERA! QUINTET
Xavi Torres, piano. Bruno Calvo, trompeta. Lluc Casares, saxo tenor i clarinet. Giuseppe Romagnoli, contrabaix. Joan Terol, bateria.

Trempera!és una banda que té els seus orígens al 2009 quan coincideixen a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). La connexió a nivell musical i humà és tan forta que quan es retroben estudiant al prestigiós Conservatorium Van Amsterdam decideixen que és hora de posar nom a les incomptables hores de música compartides. 

Han realitzat concert a espais prestigiosos d’arreu d’Europa. S’ha reconegut el seu treball en diversos concursos i premis que els duu al 2017 gravar el disc que ens presenten avui “Saturnalia” (Berthold Records).

Trempera! és una banda amb forta presència internacional: Xavi Torres és un dels pianistes amb més projecció d’Europa amb premis com la Dutch Jazz Competition 2016 i el Millor Grup de Jazz 2015 (atorgat per la AMJM), Bruno Calvo ha estat 2n a la Carmine Caruso International Jazz Trumpet Solo Competition del 2017 i Lluc Casares cursa actualment el prestigiós Artist Diploma a la Juilliard School of Music de Nova York. Joan Terol i Giuseppe Romagnoli són dels sidemen més actius de Catalunya, Holanda i Itàlia i acompanyen habitualment a figures de renom internacional. 

https://tremperamusic.com/

https://www.youtube.com/watch?v=kpWkcKciSqc

Marca Sa Pobla
logo fundacio