Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284
MALLORCA JAZZ COLLECTIVE

 

Dilluns, 13 d’agost. 22,30h.
Plaça Major


MALLORCA JAZZ COLLECTIVE

Toni Vaquer: arranjaments i direcció. Pep Garau, Julià Abad, Maria Antònia Gili i Tomeu G: trompeta. Joan Garcies, Tomeu Garcies i Miquel Gaya: trombó. Joan Mas, Carles Medina i Miquel Àngel Rigo: Saxo. Enric Fuster i Teo Salvà: bateria. Pep Lluis: percussió. Josep Munar: guitarra. Llorenç Barceló i Jaume Riera: piano.

El mallorquí Toni Vaquer, un dels músics més excelsos de les novíssimes fornades del jazz al nostre país, ens presenta el prometedor projecte amb un grup de dotats músics de l’Illa que han rebut directrius d’aprenentatge en el taller intensiu d’aquest dies.

Músic, compositor, arranjador i pianista. Llicenciat en el Conservatori del Liceu en piano modern en l'any 2012. Llicenciat pel Berklee Global Jazz Institute en piano i composició, fundador de la Berklee Global Jazz Oschestra. El 2010 va escriure 366 composicions, que més endavant van donar forma a les 6 suites de Vertebrats, disc de la Free Spirits Big Band de David Mengual, de la qual és arranjador oficial des de fa cinc anys.

Actualment, escriu per a altres formacions com el Nonet de Victor Correa; DO New Ensemble, la Berklee Concert Jazz Orquestra de Greg Hopkins i el grup d'Andrea Motis & Joan Chamorro entre d'altres.

L'any 2014 va formar la seva pròpia orquestra The Voodoo Children Collective i gravà el seu primer disc. Recentment ha format el nou projecte a sextet enregistrant el disc “Noninó” (Underpool Records, 2017) i el seu nou trio. Ha tocat amb Wayne Shorter, Danilo Pérez, John Patitucci, Ralph Peterson, Jason Palmer, David Mengual i Jorge Rossy entre d'altres.

https://www.facebook.com/toni.vaquer.54 

https://www.youtube.com/watch?v=rIk8TiUJdLc

Marca Sa Pobla
logo fundacio