ENTREGAT EL VII PREMI MESTRE ARABÍ DE NARRATIVA ESCOLAR

ENTREGAT EL VII PREMI MESTRE ARABÍ DE NARRATIVA ESCOLAR


A l'edició d'enguany s’han presentat al concurs 124 treballs, procedents dels centres escolars de Son Basca, sa Graduada, Tresorer Cladera, Vialfàs, Sant Francesc d’Assís i CEPA sa Pobla, 4 dels quals ho han estat a títol personal.

Per categories, 34 treballs corresponen a infantil, 22 al primer cicle de primària, 18 al segon cicle de primària,  37 al tercer cicle de primària, 8 a ESO i 5 a batxillerat-CIFP-CEPA.

Reunit el jurat del VII PREMI MESTRE ARABÍ DE NARRATIVA ESCOLAR, integrat pel Sr. Gabriel Crespí “Varet” i la Sra. Aina Victòria Simó, mestres d’educació primària, i per J. Francesc Cantallops, tècnic de l’Ajuntament de sa Pobla, que actua com a secretari, amb veu però sense vot. Un cop llegides totes les propostes presentades i, després de les oportunes deliberacions, el jurat, per unanimitat, decideix atorgar els premis següents:Infantil:

1r. premi a l’obra titulada “Flor”, presentada per Joan Albert Rachón Vives, del curs 3r. del CEIP Vialfàs.

2n. premi a l’obra titulada “Una mamà enfadada”, presentada per Elisa Capellà Batle, del curs 5è. del CEIP Son Basca.

Primer cicle de primària:

1r. premi a l’obra titulada “Na Lida, el dofí i la balena”, presentada per Margalida Serra Gelabert, del curs 1r. del CEIP Vialfàs. 

2n. premi a l’obra titulada “El drac sense foc”, presentada per Jessica Vives Cerdà, del curs 1r. del CEIP Son Basca.

Segon cicle de primària:

1r. premi a l’obra titulada “Sense llegir no podem viure”, presentada per Martina Vicente Crespí, del curs 3r. del CEIP Tresorer Cladera. 

2n. premi a l’obra titulada “La bruixa dels 4 castells”, presentada per Maria del Mar Giménez Aubert, del curs 3r. del CEIP Tresorer Cladera.

Tercer cicle de primària:

1r. premi a l’obra titulada “Una altra manera de viure la vida”, presentada per Margalida Rosselló Soler, del curs 5è. del col·legi Sant Francesc d’Assís. 

2n. premi a l’obra titulada “Diari de na Laura”, presentada per Auba Font Cladera, del curs 6è. del CEIP Son Basca.

ESO:

1r. premi a l’obra titulada “Una bona lliçó”, presentada per Maria Maria Martínez Alomar, del curs 1r. del col·legi Sant Francesc d’Assís.


2n. premi a l’obra titulada “Tres segons”, presentada per Maria Victòria Perelló Ripoll, del curs 2n. del col·legi Sant Francesc d’Assís.Batxillerat-CIFP-CEPA:

1r. premi a l’obra titulada “La música que mou l’infinit”, presentada per Maria Eufrina Ramis Pujadas, del curs 1r. del CEPA de sa Pobla.

2n. premi a l’obra titulada “Mon pare té un jardí de més de cent rosers”, presentada per Maria Teresa Cañellas Guayta, del CEPA de sa Pobla.

La reunió s’aixeca a les 10 h, de la qual, com a secretari, estenc la present acta.

Marca Sa Pobla
logo fundacio