INAUGURADES LES OBRES DE REHABILITACIÓ DEL TORRENT DE SANT MIQUEL

INAUGURADES LES OBRES DE REHABILITACIÓ DEL TORRENT DE SANT MIQUEL

 

Avui matí han quedat inaugurades les obres de rehabilitació del Torrent de Sant Miquel al seu pas per sa Pobla. Aquestes obres són fruit d'un episodi d'importants inundacions en el 2015 i han consistit en la reparació de més de 60 metres lineals de murs de contenció, drenatge del torrent, realització d'esculleres per assegurar la bona fluïdesa de l'aigua i la neteja de vegetació en un tram 2 kilòmetres d'aquest torrent.

El cost d'aquestes obres és de 180.000 €. Aquesta inversió prové del fons de l'impost de turisme sostenible.

A l'acte han assistit el Conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Pesca, Vicenç Vidal; la Vicepresidenta del Govern, Isabel M. Busquets; la Consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera; la directora general de Recursos Hídrics, Juana María Garau; el batle de sa Pobla, Biel Ferragut; el primer Tinent de Batle, Antoni Simó Tomàs, la regidora de Medi Ambient, Catalina Munar, així membres de l'empresa constructora.

La Vicepresidenta del Govern i Consellera de Turisme, Isabel M. Busquets ha volgut destacar que aquesta obra s'ha pogut dur a terme gràcies a l'impost de turisme sostenible, el qual està destinat a projectes mediambientals. "Vull destacar la importància d'aquesta obra, no sols en el drenatge del torrent, sinó també en la repercussió que tendran aquestes actuacions pel Parc Natural de s'Albufera, millorant així el nostre patrimoni natural", ha manifestat Busquets.

"Aquestes obres tenen dos objectius: un objectiu ambiental i un objectiu de prevenció de riscos en el cas de fortes pluges" ha manifestat Vicenç Vidal, Conseller d'Agricultura.

El Batle de sa Pobla, Biel Ferragut, ha volgut agrair al Govern la feina realitzada en el Torrent de Sant Miquel, així com per les tasques de neteja que s'han realitzat aquests mesos passats als torrents de sa Pobla.

Marca Sa Pobla
logo fundacio