BASES ART I COPES

BASES ART I COPES

La regidoria de Cultura pública les següents bases que regulen ART i COPES 2018. Seguidament les bases:BASES PER LES QUALS ES REGULA ART I COPES 2018 

11-12-13-14 OCTUBRE

Aquest any, Art i Copes 2018 en la seva XIII edició, es consolida com una nit plena d’art en totes les seves manifestacions. És especialment destacable que enguany la durada s'estén a tot el cap de setmana. El primer acte com és de costum es farà al museu de Can Planes, on amb l'exposició PLURAL centrarem part de l'activitat inaugural.

Esperam que un any més l'art sigui ben present a sa Pobla en un cap de setmana ple de sensacions i experiències enriquidores. Per fer aquesta nit possible és important tenir en compte els mínims que regularan aquesta edició. Per això seguidament fem el recull dels punts reguladors:

 1. Hi poden participar tots els artistes i les artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com les entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l'art. Els i les artistes podran presentar: obra pictòrica, obra escultòrica, instal·lacions o intervencions concretes a l'espai públic.
  1. 1.1. Les intervencions i les instal·lacions han d’avaluar-se tècnicament i no podran en cap cas fer malbé l’espai públic.
 2. Espais per la mostra:
  1. 2.1.Espais oficials. Formen part de la mostra: Can Planes, Es Cavallets, Fundació Joan Soler, Sa Congregació i Ajuntament de Sa Pobla.
  2. 2.2.Espais privats adherits. Són aquells espais privats que participen amb una proposta artística pròpia.

S'estableix una comissió de selecció, que vetllarà per la qualitat de les obres i instal·lacions a exposar i dels espais participants. Formaran aquesta comissió dos representants del món artístic (un/a artista i un/a gestor/a cultural) i un representant de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla.

Aquesta comissió serà la responsable de la selecció d'artistes i obres participants en els espais oficials.

 1. Les inscripcions formals es podran realitzar:
  1. 3.1. Dates: del 14 al 28 de setembre de 2018, 
  2. 3.2.Contacte:
   1. 3.2.1.Per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., enviant un arxiu en format pdf, adjuntat la documentació que es regula al punt 4 d’aquestes bases.
   2. 3.2.2. A les oficines dels Espais d’art i Cultura–Can Planes (C/.Antoni Maura, 6. sa Pobla), de 10.00 h a 13.00 h de dimecres a diumenge, tel. 971 542389.
  3. 3.3.Resposta:
   1. 3.3.1.Dia 2 octubre la selecció d'artistes i obres participants es comunicarà als interessats. 
  4. 3.4.Muntatge:
   1. 3.4.1.el muntatge es durà a terme del 3 al 9 d'octubre.
 1. Els interessats/des a exhibir la seva obra presentaran en el moment de la inscripció:
  1. 4.1.Dades personals.
  2. 4.2.Fotocòpia DNI.
  3. 4.3.Fotografia de l'obra o obres que s'hi presenten.
  4. 4.4.Maqueta i/o disseny, en cas d’instal·lacions o composicions murals, especificant les mides, el muntatge i tota aquella informació necessària per a la seva correcta avaluació.
  5. 4.5.Identificació de l'espai privat per la seva intervenció (si n'és el cas).
  6. 4.6.Altres especificacions que creguin oportunes.
 1. La comissió es reserva el dret de convidar a participar en l'esdeveniment aquells artistes, entitats, galeries, comissaris, col·lectius, associacions i grups que es considerin adients i distribuir els espais amb un criteri que cerqui major èxit i repercussió. Així mateix, la comissió respectarà el dret de llibertat d'expressió dels i les artistes, i procurarà la paritat en la selecció de les persones que hi participin.
 1. L'embalatge, el transport i l'assegurança de l'obra anirà a càrrec de l’artista.
 2. Els participants que ho desitgin podran muntar i desmuntar l'obra personalment, aquelles que no tinguin disponibilitat per fer­-ho, hauran de comunicar-ho a l'organització. 
  1. 7.1.La comissió de selecció, en l'exercici de comissariat de la mostra, serà la responsable de la ubicació de cada obra i donarà el vistiplau definitiu al muntatge. L'organització concretarà amb els artistes el dia de muntatge i desmuntatge de les obres.
 3. Inscriure una obra o proposta a la mostra implica la presumpció de la seva autoria, i qui l'hagi inscrit en serà responsable davant tota reclamació que es pugui formular.
 4. Durant l'esdeveniment, les obres corresponents a les diferents exposicions municipals, instal·lacions i muntatges inclosos a Art i Copes no seran objecte de compra, no podrà existir venda directa d'obra ni aquesta podrà comptar amb preus visibles pel visitant (excepte aquelles que s'ubiquin a galeries o espais de titularitat privada o aquelles que pel seu objecte social autoritzi expressament la comissió).
 5. Totes aquelles qüestions no estipulades en aquestes bases seran resoltes per la comissió de selecció, sempre garantint una solució justa i digna per ambdues parts. El simple fet d'inscriure's a la mostra pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.
Les bases redactades seran vigents des de la seva publicació. 

El regidor de Cultura,

Antoni Simó Tomàs i Canyelles.

 

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio