EL PROGRAMA SOIB JOVES QUALIFICATS HA INVERTIT 370.042,30 € EN PROGRAMES PRESENTATS PER L'AJUNTAMENT DE SA POBLA AQUESTA LEGISLATURA

EL PROGRAMA SOIB JOVES QUALIFICATS HA INVERTIT 370.042,30 € EN PROGRAMES PRESENTATS PER L'AJUNTAMENT DE SA POBLA AQUESTA LEGISLATURA

 

El Conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela; la Consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera; el batle de sa Pobla, Biel Ferragut i els regidors Margalida Serra, Catalina Munar, Joan Crespí i Antoni Simó Tomàs, han donat la benvinguda als 5 beneficiaris del programa SOIB Joves Qualificats Entitats Locals 2018 que comencen a treballar a l'Ajuntament de sa Pobla.

Els perfils dels 5 joves són 2 graduats en Dret, 1 en Economia i 2 tècnics en Administració i Finances.

Les tasques que duran a terme, fins al mes de novembre de 2019 són:
*Reordenar i indexar la documentació de l'arxiu administratiu històric de l'ajuntament. *Estandarditzar el procés de registre d'informació del departament de Serveis Socials. *Integració d'informació territorial i cadastral.

Aquest programa, impulsat per Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), està dotat amb 122.343,83 € i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE). Té com a objectiu donar una primera oportunitat laboral a joves menors de 29 anys amb nivells d'estudis universitaris o de grau superior de formació professional, que no hagin tingut cap experiència professional en el seu àmbit d'especialització i que estiguin inscrits al SOIB Jove com a demandants d'ocupació i en el sistema de Garantia Juvenil. Els participants compten amb un contracte en pràctiques a jornada completa durant 12 mesos.

Des de 2016, el programa SOIB Joves Qualificats ha invertit 370.042,30 € en programes presentats per l'Ajuntament de sa Pobla i el nombre total de beneficiaris en el nostre municipi ha estat de 16 persones.

Marca Sa Pobla
logo fundacio