L’AJUNTAMENT DE SA POBLA TAMBÉ PROMOCIONA LA IGUALTAT AMB EL I CONCURS DE GLOSES

L’AJUNTAMENT DE SA POBLA TAMBÉ PROMOCIONA LA IGUALTAT AMB EL I CONCURS DE GLOSES

 

 La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de sa Pobla i l’Espai de Dones convoquen el I Concurs de Gloses per a la igualtat per tal de promoure unes festes lliures de sexismes.

L’objectiu d’aquest primer concurs de glosa escrita és promoure la igualtat de gènere a través de la creació i de la cultura popular. El regidor de Participació Ciutadana, Antoni Simó Tomàs ha manifestat que "aquesta és una iniciativa que parteix d'una de les més destacables característiques ludicofestives del nostre municipi, com és la glosa, amb una reinvindicació més que necessària: l'abolició de totes les violències cap a la dona”. Ha afegit que “cal posar de manifest que és la legislatura que més s'ha treballat per la igualtat i que més compromisos s'ha adoptat per eradicar la xacra de la violència masclista i la desigualtat per gènere. Me sent profundament orgullós d’haver desenvolupat un treball constant per fomentar la igualtat. Aquesta iniciativa és una altra mostra del nostre compromís".

Totes les persones interessades en participar-hi poden entregar la seva glosa fins el 30 de gener a les 14.00h, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l’Espai de dones de sa Congregació. Hi haurà dos premis: el novell (fins a 17 anys), dotat amb 125€, i per a la resta de la ciutadania (de 18 anys per endavant), també amb 125€.

Més iniciatives per a la igualtat

El regidor de Participació Ciutadana, Antoni Simó Tomàs, ha manifestat que "aquest és un altre exemple del compromís que hi ha de l'Ajuntament de sa Pobla amb la igualtat i amb la feina conjunta amb l'Espai de Dones”.

Durant aquestes festes de Sant Antoni, demà dimarts 8 de gener es durà a terme un Taller de Gloses per a la igualtat a les 19.00h a sa Congregació, impartit per Mateu Xurí i altres membres dels Glosadors de Mallorca. Es tracta d’una activitat impulsada per l’Ajuntament de sa Pobla i la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, amb la col·laboració del col·lectiu de joves Sa Negreta.

L’endemà, el dimecres 9 de gener, s’ha organitzat un taller de formació i sensibilització sobre com actuar davant una agressió sexista impartit per l’agent d’igualtat del Consell de Mallorca, Martí Capó. També es realitzarà a sa Congregació a les 19.00h.

Sa Pobla, 7 de gener del 2019

Marca Sa Pobla
logo fundacio