Noves tasques d’adequació i neteja als torrents de sa Pobla

Noves tasques d’adequació i neteja als torrents de sa Pobla

07/02/219

 

La Direcció General de Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient està duent a terme noves tasques de neteja en un tram de 1.300 metres al torrent de Sant Miquel, a sa Pobla.


Les feines consisteixen en retirar la vegetació i donar pendent al llit del torrent perquè l’aigua hi circuli pel centre, amb la qual cosa s’evita degradar els laterals del torrent.


Després de la neteja al torrent de Sant Miquel, l’empresa encarregada de les tasques continuarà en un tram de 500 metres al torrent de Muro i també adobarà uns murs limítrofs fets malbé per la darrera torrentada.


Durant la visita, el batle de sa Pobla, Biel Ferragut, ha manifestat que “a sa Pobla tenim un altre punt negre a la zona de s’Albufera, que és el pont de ses Jonqueres Veres, i ara que tenim els operaris aquí farem una petició a la Direcció General de Recursos Hídrics perquè també ho puguin netejar”.


Aquesta actuació està emmarcada en el pla de neteja de torrents de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca amb una inversió de 2.420.000 d'euros en el conjunt de les Illes Balears al llarg d’aquesta legislatura.

Marca Sa Pobla
logo fundacio