L’Ajuntament de sa Pobla duu a terme millores a les pistes de tennis municipals mitjançant una subvenció del Consell de Mallorca

L’Ajuntament de sa Pobla duu a terme millores a les pistes de tennis municipals mitjançant una subvenció del Consell de Mallorca

 12/02/2019

L’Ajuntament de sa Pobla està duent a terme obres de reforma a les quatre pistes de tennis del poliesportiu municipal per valor de 59.144,80€ gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca per a la millora i manteniment de les instal·lacions esportives.

Les obres, dutes a terme per l’empresa Global Grass, han consistit en la instal·lació d’un nou paviment fet a base de resines sintètiques.

El nou paviment ofereix un millor bot a la bolla i un encoixinament agradable per al joc a un nivell pràcticament professional alhora que fa que les pistes siguin aptes per a la competició.

S’ha triat un acabat en blau per a la superfície, un color actual i que permet una bona diferenciació entre l’espai de la pista i l’espai exterior.

A més, també s’han canviat tots els equipaments, com ara les xarxes i els marcatges, i es milloraran les grades amb una inversió a càrrec de l’Ajuntament.

A més a més, des de fa un any i mig les pistes compten amb una nova il·luminació LED més eficient i que dóna major visibilitat a la pilota en fer-se fosc.

El regidor d’Esports, Guillem Crespí, ha destacat que “des de l'equip de govern i especialment des de l’Àrea d’Esports valoram positivament aquesta actuació a les pistes de tennis perquè era una de les demandes del club quan vàrem entrar a governar. Les pistes es varen inaugurar ara fa set anys i quasi des dels primers mesos presentaren desperfectes en el paviment que impedien jugar-hi correctament. Ara, tenim unes pistes modernes a l’alçada de les necessitats del club de tennis i de tots els jugadors d’aquest esport a sa Pobla”.

Està previst que les obres estiguin totalment enllestides aquesta setmana.

Marca Sa Pobla
logo fundacio