Procés d’escolarització pel curs 2019-2020

Procés d’escolarització pel curs 2019-2020

 

Aquest any el procés d’escolarització s’ha avançat gairebé un mes, de forma que el termini de preinscripcions en el cas dels alumnes que han de començar a 4t d’infantil (3 anys) serà del 25 de març al 5 d’abril. Els impresos es poden recollir als centres educatius o bé a través del web habilitat a tal efecte, i s’han de lliurar al centre que es triï en primera opció. Podeu trobar tota la informació sobre el procés d’escolarització al següent enllaç:


http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes


Respecte el nostre municipi, la principal novetat serà la posada en funcionament del nou centre educatiu, en la ubicació de Can Cirera Prim. Estam en contacte amb el servei de centres per tal que es pugui presentar el projecte d’adeqüació abans que es tanqui el termini de preinscripció. Les famílies interessades en triar el nou centre com a primera opció han de lluitar la documentació al CEIP son Basca que en farà la tramitació.


Per altra banda, les escoles del nostre municipi han organitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer els centres i els seus projectes educatius:


  • Son Basca: dilluns 18 de març de 18 a 20 hores
  • Tresorer Cladera: dimarts 19 de març de 19 a 20 hores
  • Sant Francesc d’Assis: dimecres 20 de març de 16 a 17 hores
  • Sa Graduada: dimecres 20 de març de 19 a 20 hores
  • Vialfàs: dijous 21 de març de 19 a 20 hores
Marca Sa Pobla
logo fundacio