L’Ajuntament de sa Pobla presenta la VII Setmana de la infància i la joventut

L’Ajuntament de sa Pobla presenta la VII Setmana de la infància i la joventut

02/04/2019

 

L'Ajuntament de sa Pobla ha presentat avui dematí les activitats que integraran la VII Setmana de la infància i la joventut. En total, hi haurà 20 activitats que es duran a terme entre el 8 i el 17 d’abril.

A més de les activitats que es desenvoluparan en els centres educatius, s’oferirà un programa ampli que recull conferències, tallers, concerts o contacontes al voltant de diversos temes que afecten els joves i que pretenen incidir en aspectes relacionats especialment amb l’educació.

El regidor d’Educació, Rafel Socies, ha remarcat que “és una setmana que en el cas de sa Pobla té probablement més sentit que en qualsevol altre municipi de Mallorca, atès que comptam amb una població infantil i juvenil molt elevada , i és necessari que li dediquem una atenció acurada”.

Entre les activitats oferides destaca una xerrada per intentar entendre com hem d’actuar com a pares davant el fenomen dels jocs on-line i especialment en el cas de Fortnite. També s’abordarà una qüestió essencial en relació a la salut, com són els hàbits alimentaris saludables. Per altra banda, i ja més orientades als docents, s’han programat dues xerrades de gran interès, com són les de filòsof Francesc Imbernon sobre les capacitats en el cos docent i la de María Acaso, que ens proposarà cinc coses a canviar per millorar l’educació.

També s’han de destacar activitats ja clàssiques en aquestes dates com el VII Festival de Curtmetratges i la III Fireta d’Entitats, una bona mostra de la diversitat associativa del municipi.

El regidor d’Educació ha conclòs que “presentam una setmana amb propostes interessant i útils per atendre millor els nostres infants i joves, o el que és el mateix, per posar les bases d’una sa Pobla millor, més preparada i cohesionada en el futur”.

El programa es pot consultar aquí: http://www.sapoblaesjove.cat/index.php/quant-a/

Marca Sa Pobla
logo fundacio