LUCÍA MARTÍNEZ & THE FEARLESS

LUCÍA MARTÍNEZ & THE FEARLESS

Dimarts, 10 d’agost, a les 22 hores
Parc de Can Cirera Prim

Lucía Martínez, bateria i composició. Morris Kliphuis, trompa, corneta i electrònica en viu. Benjamín Weidekamp, clarinet, clarinet baix. Ronny Graupe, guitarra. Marcel Krömker, contrabaix. DJ illvibe, tocadics.

La baterista i percussionista gallega Lucía Martínez és una de les artistes de jazz més inquietes del panorama jazzístic espanyol. Des de que va debutar con a líder amb 'Sonos i deliris' (Nuba Records, 2008), Lucía Martínez no ha parat d'estar involucrada en els més diversos projectes.

Aquets nou projecte no és altra cosa que el resultat de seu treball amb el seu nou grup berlinès. I és que a Alemanya, país on es fa un jazz molt des seu gust i en particular a Berlín, és on ha trobat un terreny fèrtil per desenvolupar les seves idees.

D'aquest disc, ella mateixa diu que es tracta d'un viatge de pel·lícules i fantasia. D'aquesta manera el disc es converteix en una mena d'homenatge a mons interestel·lars o de l'oest llunyà visitats per cineastes con l'italià Sergio Leone, la gran Marlene Dietrich, Bruce Lee ... Però aquest recorregut no acaba aquí, ja que Lucía Martínez no s'oblida dels seus origens gallecs, presents en totes les seves produccions i també fa l'ullet a la música per al teatre.

Jazz modern, amb elements de música improvisada, 'Lucía Martínez & The Fearless' mostra una artista en un dels seus millors moments creatius.

https://lucimartinez.com/

Entrada: 5€

Ticketib.com
https://ticketib.com/ca/events/lucia-martinez-the-fearless-27e-festival-mallorca-jazz-sa-pobla

La meitat de la recaptació es destinarà a l’Associació Llar de Memòria.

INFORMACIÓ IMPORTANT

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l'Ajuntament de Sa Pobla:
* L'aforament serà limitat.
* Les entrades només es podran comprar pel web www.ticketib.com.
* S'ha de portar mascareta.
* S'ha de respectar la distància de seguretat tant a l'entrada com en el recinte.
* S'ha de portar el justificant de l'entrada que serà digital.
* No es vendran entrades a la porta del recinte.
* Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial.
Marca Sa Pobla
logo fundacio