Art i Copes 2019

Art i Copes 2019

Aquesta nova edició d'Art i Copes és una de les més internacionals. Artistes de diferents indrets del món es concentren a sa Pobla per participar a la XIV edició d'Art i Copes. El regidor de Cultura vol dedicar un especial agraïment a totes les persones que fan possible Art i Copes, a les persones com en Ferran Pizà que començaren, algunes com en Tano que ja ens han deixat, a les persones joves que mouen la Cultura, a les que vendran, i a les escoles per mostrar-se sempre predisposades a seguir fomentant la Cultura. A totes i a tots, gràcies per fer de sa Pobla un poble culturalment saludable.


El regidor de Cultura,

Antoni Simó Tomàs i Canyelles.

 

PROGRAMACIÓ ART I COPES 2019

DIVENDRES, 11

19.15 h Art&Kids inauguració de l’expo ReinterpreTANO. Una tasca de coneixement d’un dels nostres autors del muncipi. Una tasca per conèixer i interpretar l’art des de ben petits. L’exposició es situarà des de l’Ajuntament, omplint tot el carrer mercat fins Can Soler. 19.30 h Correguda de joies a càrrec dels Xerebiols. Pel carrer Mercat acompanyada per la colla de xeremiers i flabiolers, Xerebiols.

– Durant el capvespre i vespre carretó de gelats artesans de na Cucurull –

20.00 h Inauguració a Can Planes – Espais d’art i Cultura de l’exposició en record a Tano Pomar: InterveninTano. Una aproximació, dedicació i estímul del pintor pobler Tano Pomar a les obres de diferents autors. 

20.45 h Microteatre als jardins de Can Planes – Espais d’art i Cultura amb Ovnipresents.

21.00 h Projecció a la façana de l’Ajuntament a càrrec de Felip Caldés.

22.15 h Concert a Can Soler d’Ineseta. Ineseta és un grup acústic amb arrels pobleres que destaca per la seva sensibilitat musical i tendresa. A la veu Inès Alemany i a la guitarra Tomeu Payeras.

23.00 h Música a Can Soler a càrrec de Felip Caldés. Música alternativa i altres varietats a càrrec de l’artista polifacètic pobler, per animar l’espai expositiu de Can Soler.

DISSABTE, 12

11.00 h Taller Iniciativa Cultural Poblera a Can Planes – Espais d’art i Cultura: Taller de ceràmica prehistòrica. A can Planes, activitat gratuïta subvencionada per Caixa Colonya.

19.00 h Batukada Albopàs a la Plaça major, vibrant al so dels tambors ens compartiran amb ritmes i moviments per encetar el segon dia.

19.45 h Concert a Can Soler amb la música amateur a càrrec de Gaspar Balaguer. El rock nord americà a sa Pobla amb una clara intenció d’omplir Can Soler amb música rock clàssica.

21.15 h Música a Can Soler a càrrec de Barrabas.

22.30 h A la plaça major concert de Blues Beer Band. La banda mallorquina de blues que destaca dins el panorama actual per la seva trajectòria i consolidació dins l’entorn musical que va des del rock-blues i funky, fins el blues més pur. Una aposta segura per acabar la vetllada.

DIUMENGE, 13

19.00 h Teatre la Malcontenta.

sa Congregació, 10 €

Retrat d’una dona, forta i vulnerable. Història apassionada on la protagonista desafia el seu destí i, alhora, història de bandolers en una Mallorca de fam i penúries de finals del s.XIX.

Una producció de la Companyia El Somni. Direcció: José Martret. Intèrpret: Agnès Llobet. Adaptació teatral de Rafel Gallego a partir de la novel·la “La Malcontenta”, de Sebastià Alzamora.

Pots adquirir la teva entrada a les oficines de sa Congregació o reservar-la al 971 544 111. 

Marca Sa Pobla
logo fundacio