L’ESCOLA PROVISIONAL DE CAN CIRERA PRIM A PUNT PER COMENÇAR EL CURS

L’ESCOLA PROVISIONAL DE CAN CIRERA PRIM A PUNT PER COMENÇAR EL CURS

06/09/2019

Can Cirera Prim podrà començar el curs amb tota normalitat el pròxim dimecres 11 de setembre. En aquests moments s’estan enllestint els darrers preparatius perquè l’espai municipal aculli de forma provisional 34 alumnes de tres anys de la futura nova escola, evitant així la massificació de la resta de centres escolars del municipi.

El batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, ha dit: “vull enviar un missatge de tranquil·litat absoluta a tots els pares i mares dels alumnes de l’escola provisional de Can Cirera Prim. Podem garantir que el pròxim dimecres 11 de setembre podran començar el curs amb absoluta normalitat”.

A hores d’ara, l’edifici municipal s'ha adequat per acollir un espai aula, un despatx, uns banys i una zona de pati. En els propers mesos s’hi afegirà un centre modular amb tots els serveis, sense que afecti al funcionament normal del curs.

El regidor d’Educació, Joan Antoni Peré, ha explicat que “la sala polivalent de Can Cirera Prim s’ha adaptat completament per acollir els alumnes. La Conselleria d’Educació ha dotat l’espai de mobiliari i material nous. Al llarg de tot l’estiu, hem fet feina amb la direcció del centre perquè tot estigui a punt”.  

Can Cirera Prim és la llavor de la nova escola i, per això, ja compta amb un equip directiu nou amb un projecte educatiu propi. Miquela Barceló, la directora del centre, ha explicat que: “som un equip de quatre mestres, que ja vàrem presentar el projecte educatiu juntes. Atendrem els infants de manera individualitzada amb l’objectiu d’assolir un desenvolupament holístic i integral de cada un. També volem tenir molt cura de les famílies. Si les famílies estan segures i bé, tot funciona millor”.

Aquest espai estarà en funcionament mentre es construeixi la nova escola amb la previsió que pugui estar llesta pel curs 2021 - 2022, segons la Conselleria d’Educació.

 

 

Marca Sa Pobla
logo fundacio