Art i Copes presenta  les bases per la participació

Art i Copes presenta les bases per la participació

Art i Copes celebra la seva 14a edició

Un any més la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de sa Pobla publica les bases de la seva particular nit de l’art que es celebra a l’octubre. Sota el nom d’Art i Copes, aquesta iniciativa sorgí espontàniament per diferents artistes, entre ells el conegut Ferran Pizà i Tano Pomar. La iniciativa dinamitza espais municipals i privats amb la clara intenció de potenciar l’art. 

Seguint amb la iniciativa de l’any passat, Art i Copes 2019 serà de tot el cap de setmana de l’onze al tretze d’octubre, reunint artistes de tot arreu a diferents llocs del municipi. Aquesta nova edició ha presentat les seves bases recentment i ‘pretén ser diversa i dinàmica’, tal com apunta el primer tinent a batle de Cultura, Antoni Simó Tomàs. Les bases que estan publicades al web de l’Ajuntament de sa Pobla (www.sapobla.cat, i concretament a http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/763-art-i-copes-2019) des de la setmana passada i el termini de finalització és fins el dia 27 de setembre.

‘Cada vegada que sa Pobla i qualsevol poble té l’oportunitat d’engrescar-se amb l’art i la Cultura, s’enceta l’oportunitat de descobrir passions i de gaudis inesperats. La Cultura és la gran transmissora de valors i de coneixements, és per això que convid als i a les artistes a participar d’aquesta XIV edició d’Art i Copes, i obrir una edició diversa i atrevida’, conclou Tomàs.

 

 

Marca Sa Pobla
logo fundacio