PRESENTAT EL CARTELL D’ART I COPES 2019, OBRA DE L’ARTISTA POBLER PACO LLOBERA

PRESENTAT EL CARTELL D’ART I COPES 2019, OBRA DE L’ARTISTA POBLER PACO LLOBERA

19/09/2019

 

L’Ajuntament de sa Pobla ha presentat el cartell de la catorzena edició d’Art i Copes, creat a partir de l’obra de l’artista local Paco Llobera. Enguany, la cita amb l’art es tornarà a estendre al llarg de tot el cap de setmana i les obres exposades podran visitar-se els dies 11, 12 i 13 d’octubre.

El primer tinent de batle de Cultura, Antoni Simó Tomàs, ha manifestat que “amb aquesta edició continuam un camí que vàrem començar l’any passat, amb un caràcter més obert i plural. Art i copes s’ha consolidat com una nit de l’art peculiar i amb una força per transmetre l’art d’una forma increïble. Aquesta edició comença agafant nous àmbits i noves formes de fer que ben aviat informarem, però mai un art i copes havia estat tan complet. Seguim alimentant la llavor que sembrà Ferran Pizà per tastar els fruits. Per la meva part convidar als i a les artistes a participar a l’art i copes, i a la gent del poble i dels municipis que vulguin venir a fer una creu al calendari per gaudir l’art i copes amb plenitud”.

D’altra banda, el batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, ha felicitat a l’artista Paco Llobera i a totes les persones implicades en Art i Copes, destacant que aquest esdeveniment “és una peça clau per posar l’art contemporani a l’abast de tots els poblers i de tots aquells que ens visiten”.

Podran participar en Art i Copes 2019, tots els artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com les entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l'art. Els artistes podran presentar obra pictòrica, obra escultòrica, instal·lacions o intervencions concretes en l'espai públic.

Els espais oficials que formen part d'Art i Copes d'aquest any són: Can Planes, Es Cavallets, Fundació Joan Soler, Sa Congregació i l’Ajuntament de Sa Pobla.

Més enllà d'aquests espais, Art i Copes també comptarà amb un gran nombre d'espais privats que participen amb una proposta artística pròpia.

S'ha establert una comissió de selecció, que vetllarà per la qualitat de les obres i instal·lacions a exposar i dels espais participants. Formaran aquesta comissió dos representants del món artístic (un/a artista i un/a gestor/a cultural) i un representant de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla. Aquesta comissió serà la responsable de la selecció d'artistes i obres participants en els espais oficials. El comissariat d’aquesta edició és a càrrec de l’artista David Campaner.

Tots els artistes que vulguin participar de l'edició d'enguany d'Art i Copes, poden fer arribar la seva inscripció fins al dia 27 de setembre a Can Planes Espai d’Art i Cultura.

Es poden consultar les bases completes a: http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/763-art-i-copes-2019

Marca Sa Pobla
logo fundacio