VII Jornades d'Estudis Locals de sa Pobla

VII Jornades d'Estudis Locals de sa Pobla

Ja està oberta la convocatòria de les VII JEL de sa Pobla, per conèixer millor -i donar a conèixer- aspectes molt diversos de la realitat del nostre poble, del nostre passat i del present, i que ben segur ens ajudarà a conformar el futur que entre tots construïm. Animau-vos a participar-hi.

Vegeu-ne les bases:

BASES DE LES VII JEL DE SA POBLA (2021)

OBJECTIUS
– Afavorir el coneixement sobre temes diversos d’interès relacionats amb sa Pobla, des del rigor i la contrastació de la informació.
– Servir de punt de trobada i reunió per a totes les persones que han estudiat, o tenguin interès en el coneixement vinculat amb sa Pobla.
– Fomentar l’esperit crític, la inquietud pel coneixement i l’interès per entendre la història i l’actualitat pobleres.
– Donar a conèixer les comunicacions presentades mitjançant la publicació en paper i també en format digital.

ASSISTÈNCIA

Demanarem, al CEP, que l’assistència a les Jornades pugui comportar crèdits de formació permanent del professorat.

L’assistència com a oient és oberta. Tindran prioritat d’accés les JEL les persones que s’hi inscriguin. S’han de facilitar les dades personals i de contacte al centre de cultura ‘es Rafal’, fins al dia 26 de febrer de 2021. També es pot sol·licitar mitjançant aquest formulari web

LA INSCRIPCIÓ

– Per a la inscripció de les comunicacions s’han de facilitar les dades personals i de contacte al centre de cultura ‘es Rafal’, que inclouran un resum de la comunicació d’unes 10 línies i una breu nota curricular de la persona que la presenti. El termini de presentació de la comunicació serà el dia 29 de gener de 2021. La inscripció també es pot fer mitjançant aquest  formulari web

LES COMUNICACIONS

– Les comunicacions podran tractar qualsevol aspecte d’interès vinculat amb sa Pobla.

– Les comunicacions s’hauran de presentar en alguna de les llengües oficials de les Illes Balears. Hauran de ser originals i inèdites, i tenir una extensió màxima de 25 pàgines, amb il·lustracions, taules, esquemes, bibliografia i altres apartats complementaris inclosos. Se n’haurà de lliurar un exemplar en format electrònic (.doc), lletra Times New Roman de 12 punts, amb un interlineat d’1’5 punts (o similar).

– El termini per presentar les comunicacions per a les Jornades serà el 26 de febrer.

– El termini màxim de presentació de les comunicacions definitives, amb les pertinents modificacions, per a la seva publicació, serà el dia 30 de juny.

– Tant a efectes de la lectura com de la seva publicació, des de la regidoria de Cultura s’avaluaran les comunicacions per tal d’assegurar-ne la idoneïtat. Així mateix es reservarà el dret d’acceptació. – Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases, la resoldrà la regidoria de Cultura.

LA PUBLICACIÓ

L’Ajuntament de sa Pobla es reserva el dret de poder publicar el contingut de les comunicacions presentades mitjançant la corresponent edició en paper, i també en format digital, per poder arribar al major nombre de destinataris i per facilitar la recerca d’informació.

CALENDARI

• Termini d’inscripció com a comunicant: fins dia 29 de gener de 2021.

• Termini d’inscripció com a oient: fins dia 26 de febrer de 2021.

• Termini de lliurament de les comunicacions: fins dia 26 de febrer de 2021.

• Jornades: del 5 al 6 de març de 2021, a sa Congregació (Carrer del Rosari, 25)

• El termini màxim de presentació de les comunicacions definitives, amb les pertinents modificacions per a la seva publicació, serà el dia 30 de juny de 2021.

NOTA D’AGRAÏMENT. L’Ajuntament vol agrair públicament la participació de les persones que han presentat treballs en les anteriors edicions de les JEL i les encoratja a presentar-ne de noves. També fa una crida perquè tothom, ja sigui per relació amb el món acadèmic o per afició, s’animi a participar en aquestes Jornades que es tornen a convocar.

Marca Sa Pobla
logo fundacio