L’Ajuntament de sa Pobla concedeix 7000€ en ajudes per a la pràctica esportiva extraescolar

L’Ajuntament de sa Pobla concedeix 7000€ en ajudes per a la pràctica esportiva extraescolar

 

L’Ajuntament de sa Pobla ha concedit 7000€ en ajuts per a la pràctica esportiva d’infants i joves fora de l’horari escolar.

 

Un total de vint-i-set infants i joves s’han beneficiat d’aquests ajuts, amb imports d’entre els 150 i els 300€. El regidor d’Esports, Guillem Crespí, ha explicat que “des de l’Ajuntament es fa feina perquè tothom tengui accés a la pràctica esportiva. L’objectiu és facilitar aquest accés a totes les persones i especialment a aquelles que més dificultats puguin tenir o es trobin en una situació de vulnerabilitat”.


Per determinar l’import de la subvenció que ha pertocat a cada un dels sol·licitants, s’ha tengut en compte positivament el condicionant que un dels dos pares o tutors estigui actualment en situació d’ERTO, ERE, atur o cessament de l’activitat econòmica, entre d’altres supòsits recollits a les bases. 


En aquest sentit, el regidor Guillem Crespí ha afegit que “facilitar l’accés a l’esport és un dels punts recollits al document ‘Resiliència’ signat el passat mes de maig per part de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de sa Pobla. El document contempla diferents mesures per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19”.


Aquests ajuts es vénen donant des de fa quatre anys però, donades les circumstàncies, s’ha incrementat la partida destinada de 3000 a 7000€.


Sa Pobla, 19 de gener de 2021

Marca Sa Pobla
logo fundacio