Cicle de música clàssica Albercords

Cicle de música clàssica Albercords

Entre els albercocs i els acords 

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla engegam una proposta d'activitat cultural situada en els mesos de primavera i estiu. Temps que tradicionalment relacionam amb el renaixement de la naturalesa, la floració de les plantes i dels fruits, com el de la paraula que dóna nom al Cicle: Albercords, amb la qual relacionem els albercocs i els acords com a conjunt de notes musicals i unitat harmònica, entre la frescor i el color.


Hem passat un any dur i fosc, en què la pandèmia ens ha privat d'allò més primordial i també d'alguna cosa no menys important: la bellesa de viure la música en directe, un bé essencial per a l'enriquiment de les nostres ànimes i el foment d'una societat cada cop més rica. Sens dubte, la cultura i l'art van fer que durant els mesos de confinament l'espera fos menys dura, i que durant la desescalada i en plena nova normalitat, el sector cultural ha estat capaç i tot un exemple de superació, adaptació i transformació a les noves circumstàncies.


Aquest cicle és una proposta per convertir les nits de primavera en una aproximació cap a la música clàssica i donar a conèixer els i les grans intèrprets del teixit musical de les Illes amb la voluntat de fer accessible la música a tots els públics.


L'esdeveniment és possible gràcies al suport del Consell de Mallorca, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística i al 26è Festival de música clàssica d'hivern. Igualment d'important és agrair a totes les persones que participau en els actes culturals i mostrau interès en la programació que es fa des de la Regidoria, un acte recíproc que alimenta les ganes de portar noves propostes i nous formats.


Maig de 2021. 

................................................

ALBERCORDS · CICLE DE MÚSICA CLÀSSICA

Diumenge, 30 de maig, a les 19 hores
XISCO AGUILÓ I PERE FIOL
Pere Fiol: guitarra romàntica i Xisco Aguiló: contrabaix. 

Diumenge, 6 de juny, a les 19 hores
TRIO MARESSAR
Marc Nogués al violí, Jorge Pérez a la viola i Paula Martos al cello. 

Dissabte 12 de juny, a les 19 hores
SOL NEGRE. 
CANTATES ITALIANES DEL SIGLE XVII
Ferran Pisà: músic i intèrpret i Eulàlia Fantova: cantant. 

Divendres 18 de juny, a les 19 hores
COMPOSICIONS DE MATILDE ESCALAS 
JOSÉ MANUEL SÁNCHEZ I FRANCESC BLANCO
José Manuel Sánchez: tenor. Francesc Blanco: piano.
Espectacle inclòs dins el 26È FESTIVAL DE MÚSICA CLÀSSICA D’HIVERN

  ..................................................................

Entrades i abonaments pel cicle

El Cicle de música clàssica Albercords té dues modalitats d’entrades: el pagament per concert i un abonament per gaudir de tot el cicle.
Aquests són els preus:

Per concert: 5€
Tot el cicle: 15€


Totes les entrades, sigui per concert o l’abonament de tot el cicle s’han de fer a: https://ticketib.com/ca/events/abomanent-albercords-cicle-de-musica-classica

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio