Art i Copes 2021

Art i Copes 2021

Un any més la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de sa Pobla publica les bases de la seva particular nit de l’art que es celebra a l’octubre. Sota el nom d’Art i Copes, aquesta iniciativa sorgí espontàniament per diferents artistes, entre ells els coneguts Ferran Pizà i Tano Pomar. La iniciativa dinamitza espais municipals i privats amb la clara intenció de potenciar l’art. 

Seguint amb la iniciativa dels anys passats, Art i Copes 2021 serà de tot el cap de setmana del vuit al deu d’octubre, reunint artistes de tot arreu a diferents llocs del municipi. Aquesta nova edició ha presentat les seves bases recentment i ‘pretén ser diversa i dinàmica’, tal com apunta el primer tinent a batle de Cultura, Antoni Simó Tomàs. Les bases que estan publicades al web de l’Ajuntament de sa Pobla (http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/979-art-i-copes-2021) des de la setmana passada i el termini de finalització és fins el dia 20 de setembre.

‘Cada vegada que sa Pobla i qualsevol poble té l’oportunitat d’engrescar-se amb l’art i la Cultura, s’enceta l’oportunitat de descobrir passions i gaudis inesperats. La Cultura és la gran transmissora de valors i de coneixements, és per això que convid als i a les artistes a participar d’aquesta XV+I edició d’Art i Copes, i obrir una edició diversa i atrevida’, conclou Tomàs.

 

Formulari d'inscripció per espais privats:accés al formulari.

Marca Sa Pobla
logo fundacio