Art i Copes 2021 presenta  les bases per la participació

Art i Copes 2021 presenta les bases per la participació

Un any més la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de sa Pobla publica les bases de la seva particular nit de l’art que es celebra a l’octubre. Sota el nom d’Art i Copes, aquesta iniciativa sorgí espontàniament per diferents artistes, entre ells els coneguts Ferran Pizà i Tano Pomar. La iniciativa dinamitza espais municipals i privats amb la clara intenció de potenciar l’art. 

Seguint amb la iniciativa dels anys passats, Art i Copes 2021 serà de tot el cap de setmana del vuit al deu d’octubre, reunint artistes de tot arreu a diferents llocs del municipi. Aquesta nova edició ha presentat les seves bases recentment i ‘pretén ser diversa i dinàmica’, tal com apunta el primer tinent a batle de Cultura, Antoni Simó Tomàs. Les bases que estan publicades al web de l’Ajuntament de sa Pobla (http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/979-art-i-copes-2021) des de la setmana passada i el termini de finalització és fins el dia 20 de setembre.

‘Cada vegada que sa Pobla i qualsevol poble té l’oportunitat d’engrescar-se amb l’art i la Cultura, s’enceta l’oportunitat de descobrir passions i gaudis inesperats. La Cultura és la gran transmissora de valors i de coneixements, és per això que convid als i a les artistes a participar d’aquesta XV+I edició d’Art i Copes, i obrir una edició diversa i atrevida’, conclou Tomàs.

Download attachments:

Marca Sa Pobla
logo fundacio