Programació ART i COPES 2021

Programació ART i COPES 2021

Aquesta XIV edició d'Art i copes compta amb la participació de diferents institucions i establiments del municipi. Pots veure la nota de premsa aquí.

Divendres, 8 d'octubre
A les 18 h, al carrer mercat: Inauguració de l’Art i joves.
A les 19 h, a Can Planes—espais d’art i Cultura: Inauguració de la XIV edició d’Art i Copes i inauguració de l’exposició central: Ferran Pizà, Artistalocal. Jocs de matèria. A la planta superior, inauguració de l’exposició Albopàs 92.21.
A les 20 h, A Can Planes—espais d’Art i Cultura. Fàst-Tick. Microteatre a càrrec d’Ovnipresents.
A les 21.30 h, A Can Soler. Alisis Saxophone Duet. Música clàssica a càrrec de Sira Pellicer i Hugo Lomba (Art Jove).

Dissabte, 9 d'octubre
A les 11 h, A Can Planes—espais d’Art i Cultura. FAULES. Una producció de Teatritx, amb interpretació de Josuè Guasch. Durada: ’50. Activitat familiar. Reserva a ticketib.com.
A les 11 h, A Can Soler. Visita guiada de les obres exposades al casal. Reserva a ticketib.com.
A les 12 h, A Can Soler. Visita guiada pel carrer Mercat de les obres dels escolars. Projecte, procés i resultat. Reserva a ticketib.com.
A les 12.30 h, A Can Planes—espais d’Art i Cultura. Visita guiada a l’exposició de Ferran Pizà a càrrec de Ferran Pizà. Reserva a ticketib.com.
A les 17 h, a la Plaça Major. PopUp (mercat d’art). Obert fins a les 22 h.
Carlos Danús, Jorge Cabral, Antoni Tomàs, Malika Kathir, Anna Vallespir, Bipolaritats, Leolo Collage, Francisco García, The apartment man, Diego J. Hernández, Margalida Rotger - David Campaner, Antoni J. Fluxà, Maria Teresa Canyelles, Miquel A. Villalonga, Marc Gómez - Diocles, Juan A. Saavedra.
A les 18 h, A Can Planes—espais d’Art i Cultura. Visita guiada a l’exposició central per Ferran Pizà. Reserva a ticketib.com.
A les 19 h, A la Plaça Major. Concert de Mar Grimalt i Mon Joan Tiquat (Art jove).
A les 20 h, A sa Congregació. Barnasants. Concert de Marga Rotger i Amulet. Reserva a barnasants.com (10€).
A les 20.15 h, a Can Soler, Visita guiada de les obres exposades al casal. Reserva a ticketib.com.
A les 20.45 h,a Can Soler. Dansa estilitzada fusionada. Dansa contemporània de la ballarina Verónica Luque Soria (Art Jove).
A les 21.15 h, a Can Soler. Sec i fràgil. Recital poètic a càrrec de Mar Grimalt i Miquel Bauçà.

Diumenge, 10 d'octubre
A les 11.30 h, A Can Planes—espais d’Art i Cultura. Visita guiada a l’exposició central per Ferran Pizà. Reserva a ticketib.com
A les 12.45 h, a Can Soler Visita guiada de les obres exposades al casal. Reserva a ticketib.com.
A les 19 h, A la Plaça Alexandre Ballester. Representació de l’obra teatral Siau benvingut, d’Alexandre Ballester. Especial Any Ballester. Una producció de Galeria d’Artefactes i Persones i l’Ajuntament de sa Pobla. Reserva a ticketib.com (5€).

Marca Sa Pobla
logo fundacio