Com t'imagines la sa Pobla del futur?

Com t'imagines la sa Pobla del futur?

Sa Pobla Futur és un procés de treball d’escolta i participació ciutadana a sa Pobla. El seu objectiu és definir un relat col·lectiu sobre el futur del municipi i, a través d’aquest, establir unes bases que guien el desenvolupament urbà de sa Pobla amb una visió estratègica i compartida. Sa Pobla Futur és una eina de participació ciutadana que vol acostar la ciutadania a la presa de decisions en l'àmbit urbà per projectar un futur compartit i amb les necessitats i voluntats de la ciutadania. Comptam amb tu per participar en aquesta iniciativa, perquè la ciutadania és la peça clau en aquest procés.

Programació Setmana pel futur, a la Plaça del mercat:
20 d'octubre:
- 18.30 h Taller de serigrafia. Acosta't a estampar la teva bossa amb la imatge de la Setmana i porta-la on vulguis i quan vulguis. Evita la bossa de plàstic d'un sol ús.
- 19.30 h Presentació de Sa Pobla Futur. L'acte de presentació és un acte obert en el qual es presentaran els principals eixos de treball. A més presentarem la instal·lació que obri un espai nou a la plaça del mercat, ampliant l'espai públic i acostant-lo a les persones.

21 d'octubre:
- 19.30 h Projecció i col·loqui de Ciutats vivibles. Marina Munar (arquitecta), Laura Cuenca (directora d'escola) i Sandra Rebassa (col·lectiu associacions); seran les persones que obrin el col·loqui i treballarem tot un seguit de reflexions per millorar el poble.

22 d'octubre:
Comença el procés participatiu, i és aquí on comença la reflexió i el debat de sa Pobla futur. Des de l'inici fins al final de les taules hi haurà jocs i activitats per a infants.
- 18.00 h Taula de participació 1: Espai públic i ciutadania.
- 19.00 h Taula de participació 2: Innovació i cohesió social.
- 20.00 h Ballada popular a càrrec de Marjal en Festa amb el grup Roada.

23 d'octubre:
Continua el procés participatiu, i pels més menuts a damunt la plaça hi haurà una taller de circ, fins a acabar les taules participatives.
- 11.00 h Taula participativa 3: Habitatge i regeneració.
- 12.00 h Taula participativa 4: Cap a la transició ecològica.
Ja en haver dinat
- 18.30 h Conclusions i cloenda gastronòmica a càrrec de Xesc Reina (mestre artesà de la sobrassada).
- 20.00 h Cursa nocturna. Inscripcions aquí

Les entrades són lliures i cal portar en tot moment la màscara.

Marca Sa Pobla
logo fundacio