Sa Pobla presenta una proposta de futur

Sa Pobla presenta una proposta de futur

Un dels majors reptes que tenen tots els municipis de Mallorca és la redacció d’un pla per a una classificació ordenada del sòl i amb una mirada de futur.

“Sa Pobla Futur” és el procés participatiu previ a la redacció d’un Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU), iniciat des de la regidoria de Planejament Urbanístic, juntament amb la regidoria de Participació Ciutadana.

El regidor de Planejament urbanístic, Antoni Simó Tomàs, explica que “contemplem aquest procés participatiu previ a un futur projecte de planejament urbà com a una oportunitat per millorar la seva qualitat incorporant les necessitats reals dels veïnats i veïnades”.

El regidor de Participació Ciutadana, Biel Payeras, afegeix que “volem que la participació ciutadana sigui un valor de referència també en urbanisme. La variable social és especialment important si pensem en una futura transformació urbana i en projectes que puguin satisfer la població”.

Per dur endavant el Pla General d’Ordenació Urbana és necessària la iniciativa de la ciutadania. En aquest sentit, es convida a les entitats, empreses, professionals i població en general a manifestar les seves opinions i fer propostes per poder establir unes bases que guiïn el desenvolupament urbà del municipi amb una visió estratègica i compartida des dels eixos d’una sa Pobla verda, justa i sostenible.

Les activitats es duran a terme entre el 20 i el 23 d’octubre a la plaça Mercat. La programació comptarà amb taules rodones, debats, concerts, projeccions i xerrades per aprendre i aportar idees pel futur del nostre poble.

Adjuntem el programa complet:
http://www.sapobla.cat/index.php/component/k2/item/988-com-t-imagines-la-sa-pobla-del-futur

Marca Sa Pobla
logo fundacio