Avís
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 284
Ocupació i Desenvolupament local

Ocupació i Desenvolupament local

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament es vol donar suport a totes les persones que tinguin inquietuds per a emprendre i millorar. Amb aquest objectiu s’ha creat un punt d’Assessorament per a l’Emprenedoria on trobareu tot el suport tècnic i administratiu tant per posar en marxa un nou negoci, com per ajudar-vos a repensar el que ja teniu.

A la vegada volem posar a l’abast de tots els comerciants i empresaris del municipi tota aquella informació institucional que els pugui ser d’utilitat; subvencions , formació, conferències...

Si necessiteu més informació ens trobareu a l’edifici de l’Ajuntament, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i al telèfon 667838261

Formació: 
a) Per empreses i PIMES: Aquí es poden trobar les diferents formacions que l’Ajuntament de Sa Pobla organitza juntament amb altres entitats en el nostre municipi. Aquestes formacions estan adreçades a totes les empreses i PIMES del nostre municipi. Per a més informació podeu trucar al 667838261.
b) Per a la ciutadania: Aquí s’aniran publicant les diferents formacions que impartirà l’Ajuntament de Sa Pobla juntament amb altres entitats, adreçades a tota la població de Sa Pobla. Per a més informació, podeu trucar al 667783261.

Ocupació:
S’aniran publicant ofertes d’ocupació que hi pugui haver al nostre municipi.

Si ets una empresa i necessites incorporar nou personal, t’ajudarem a publicar i difondre el teu anunci. Et pots posar en contacte amb nosaltres a través d’aquest telèfon 667838261.

Informació i atenció a l’emprenador

Des de l’Ajuntament de Sa Pobla s’ofereix servei d’informació i assessorament a les persones emprenedores que estiguin pensant en crear el seu negoci. Podeu adreçar-vos a l’Ajuntament, a l’AODL, o trucar al telèfon 667838261.

Marca Sa Pobla
logo fundacio