ALBERCORDS · IV CICLE DE MÚSICA CLÀSSICA 2024

25-Maig-2024

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla en el 2021 engegàvem el Cicle Albercords. Durant els darrers mesos de la primavera, l’avantsala de l’estiu, comencen a madurar la fruites més gustoses i colorides de l’any. És temps que tradicionalment relacionam amb el renaixement de la naturalesa i hem volgut relacionar-lo amb la cultura. D’aquí sorgeix el nom d’aquest cicle: Albercords, amb la qual relacionem els albercocs i els acords com a conjunt de notes musicals i unitat harmònica, entre la frescor i el color.

El cicle cerca la bellesa de viure la música clàssica en directe, un bé essencial per a l'enriquiment de l’esperit i el foment d'una societat cada cop més rica. Sens dubte, la cultura i l'art ens reforcen i ens animen a gaudir dels bons moments de la vida. Aquest cicle és una proposta per convertir els capvespres –ja més llargs– de primavera en una aproximació cap a la música clàssica i donar a conèixer els i les grans intèrprets del panorama musical de les Balears.

A través d’un atractiu cartell de concerts, ens porta a descobrir alguns llocs del patrimoni històric arquitectònic del nostre municipi com ara el Pati de ca ses Monges, antiga casa del capità Pere, que arrel de la celebració dels 150 anys de l’arribada a sa Pobla de les Filles de la Misericòrdia, ens obrin el seu espai per gaudir del seu entorn. Un altra concert es programa al pati de l’edifici de Can Corró, antiga seu de la Fundació Sa Nostra, adquirit recentment per l’Ajuntament, i que enguany es celebren el centenari de la seva edificació i com no el pati del centre cultural sa Congregació.

Maig de 2024.