FESTIVAL ALTERNATILLA JAZZ: ALTERNATILLA JAZZ BAND V2. 23

Date of the day
09-Dezember-2023
Sa Congregació
12:00h

39.770747700179, 3.0220444

Com a tots els concerts amb l’etiqueta ‘ménage à jazz’, marca d’Alternatilla, presentem una formació inèdita i multinacional. Quatre músics que mai abans havien tocat junts i que s’han atrevit a acceptar el repte del festival amb aquest concert.

El jove saxofonista belga Matthias van den Brande ha desenvolupat una forta personalitat dins del jazz actual, després de formar-se entre el seu Bèlgica natal, Amsterdam i Philadelphia.

El reconegut bateria català Marc Miralta té una espectacular trajectòria musical, amb centenars de concerts i més de cinquanta discos gravats.

S’hi sumen dos músics residents a Mallorca, encara que d’orígens molt diferents. El guitarrista Milton Rodríguez es va formar entre el País Basc, Holanda i Nova York; actualment lidera un interessant projecte amb el qual estableix un pont entre el jazz i la música brasilera. El contrabajista suec Marko Lohikari, després de créixer com a músic entre Suècia i Finlàndia s’ha instal·lat a Mallorca, formant part molt activa de l’escena musical de l’illa, treballant amb diverses formacions.

Marc Miralta, bateria. Matthias Van den Brande, saxo. Marko Lohikari, contrabaix i Milton Rodríguez, guitarra.