ANTONI SIMÓ TOMÀS I CANYELLES

Càrrec
1r tinent de batle. Regidor de Medi Ambient, Drets i Benestar Social, i Planejament Urbanístic
Antoni Simó Tomás i Canyelles

Va néixer a sa Pobla el 1990. És graduat en Sociologia a la Universitat de Barcelona (2014). Va realitzar les pràctiques del grau a la Fundació Jaume Bofill, en un projecte de participació de les famílies a l'escola. Entre les diferents línies d'estudi en el marc de la sociologia, ha aprofundit en temes com ara la immigració i els processos migratoris i com aquests es tracten als mitjans de comunicació, i la construcció social mitjançant l'anàlisi crítica del discurs. Ha estudiat el màster de Formació del Professorat en l'especialitat de Tecnologies de Serveis (2017) a la Universitat de les Illes Balears. També ha estudiat el màster de Ciutat i Urbanisme en l'especialitat en Ciutats i Territoris Sostenibles a la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment, a la mateixa universitat, estudia Disseny i Creació Digitals.

Ha dedicat temps com a monitor de temps lliure a l'Agrupament Escolta i Guia sa Marjal.

Ha fet diverses publicacions a les Jornades d'Estudis Locals de sa Pobla sobre temes de joventut i noves tecnologies, immigració i urbanisme.

Des de 2015 és primer tinent de batle. En la primera legislatura va ser regidor de Cultura, Participació Ciutadana i Innovació, i a la següent de Cultura, Planejament Urbanístic i Serveis Urbans.

Correu electrònic